Dödsbostädning Dödsbotömning Piteå

Dödsbostädning Dödsbotömning Piteå

Bokningar av dödsbostädning och dödsbotömning i Piteå erbjuds av oss på Jourstäd Piteå. Självklart har vi tystnadsplikt och som bekant så gäller inte Rut-avdrag på dödsboet. Frågor och svar svarar vi givetvis på direkt.

Prisvärd dödsbostädning & dödsbotömning i Piteå

Då du drabbats av detta tråkiga med att ta hand om ett dödsbo så kan vi hjälpa till. Många frågor och funderingar dyker självklart upp. Vi svarar självklart på alla era funderingar. Priset på vår tjänst får du direkt innan du bokar. Sen har vi självklart generösa garantier så du som kund skall känna dig trygg i att boka oss på Jourstäd Piteå för din dödsbostädning och dödsbotömning. Tystnadsplikt tar vi på största allvar och det är en självklarhet för oss och en trygghet för dig.

Sen är det inte bara pris som styr valet av städfirma. Den kvalitèt vi har på våra tjänster är av stor vikt. Att vi dessutom håller oss till miljövänliga sätt och material borgar för att vi skonar miljön på bästa tänkbara sätt. Meddela oss gärna vem som snavarar för att faktura och bokningsbekräftelse kommer rätt. Ibland finns boupptecknare, andra gånger gode man som ansvarar för att allt blir rätt och riktigt.

Många dödsbostädningar har vi genom åren utfört

Genom årtionden har vi varit aktiva inom denna nisch. Många dödsbon har vi både städat och tömt. Alla olika objekt ser olika ut. En del kunder skickar bilder via epost och det underlättar offerten från oss. Ta gärna bilder på förråd och övriga biutrymmen. Finns det hiss och går alla saker in i den? Gäller det att förflytta på flygel och andra stora saker så vill vi veta detta innan så vi kan planera in rätt personal för uppdraget.

Hur tömmer vi dödsboet efter dödsfall?

Tömningen går till som så att vi kommer med lämpliga fordon som kan tömma bostaden. Allt bärs ut i lastbilen och transporteras bort till återvinningen. Miljötänket är en stor del av att tömma bostaden. Efteråt så skickar vi dit städpersonalen som städar från tak till golv. Fönsterputsning görs direkt då löv och annat kommer in på golven. Dammsugning sker och torkning av alla ytor från tak till golv. Slutresultatet blir alltid till bästa tänkbara utifrån förhållandet. Sen om ni har speciella önskemål om att vissa saker skall ni behålla eller sälja så kan ni ta undan detta innan vi kommer. Detta kan vi diskutera innan vi sätter igång med uppdraget.

Öppet dygnet runt!

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67