Hur länge tar en flyttstädning

Hur länge tar en flyttstädning

Hur länge en flyttstädning tar varierar väldigt mycket. Vad som spelar in mycket är storleken på objektet. Finns det tillägg som inglasade balkonger, förråd, garage med mera? Normalt så kan man säga att det handlar om 60 min per 10 kvm. Detta då det gäller normalt smutsade objekt. Saneringar utför vi självklart, men till helt andra priser. Tomma ytor som är vid alla flyttstäd, förutom möblerade studentstädningar. Stora ytor går betydligt snabbare att flyttstäda än små objekt.

Flyttstädningar utförs snabbt av oss

Behövs flyttstädning? Anlitar ni en städfirma så går jobbet snabbt. Utförs systematiskt efter speciella scheman så inget missas. Personalen har gedigen utbildning som gör att jobbet utförs rätt direkt. Väljer du att flyttstäda själv så räkna med mer tid. Vanan vi har gör att vi är snabbfotade samt städar effektivt och noggrant. Även om man städar snabbt så skall resultatet bli bra. Valet av personal som skall utföra städningen blir därför extra viktigt. De som vi anställer måste ha ett öga för jobbet. Ha ett brinnande intresse. Vara noggranna samt ha blick för vad som skall göras. Fönsterputsning ingår i flyttstädning.

Den prisvänliga städfirman

Priset vi levererar på alla våra jobb är otroligt bra. Många av våra kunder tycker det är konstigt att bra utfört jobb inte kostar mer? Flyttstädning med van personal blir snabbt utfört. Vill du slippa städa efter din flytt? Vi finns till för dig och bistår mer än gärna. Skinande rent behöver inte kosta skjortan. Materialinköp gör vi av billiga grossister. Detta innebär att du som kund kan ta del av vårt låga pris. Finurligt va? Sen med studentrabatt och Rut-avdraget så blir det en ringa kostnad.

Flyttstädningar med garanti

Garantier på hela sju dagar erbjuds. Detta gäller from städdagen, kan givetvis förlängas om ni skulle önska? Ibland kanske inte inflyttare skall in direkt? Flexibilitet är ett måste i denna konkurrerande bransch. Att ge dig som kund generösa villkor är för oss naturligt.

Boka din flyttstädning dygnet runt

Bokning av flyttstädningar kan ske under dygnets alla timmar. Service på hög nivå helt enkelt. Många kanske jobbar skift och vill boka tid då det passar dem. Genom att erbjuda generösa tider att boka så välkomnas alla.

Gratis offert för din flyttstädning

Självklart så kostar det inget att begära en offert. Fasta priser gör att du på endast några minuter har en offert du kan ta ställning till. Testa att kontakta oss så skall du få se. Via telefon, e-post eller våra smidiga formulär. Välkommen.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67