Städfirma Piteå

Prisvärda städtjänster i Piteå som du kan boka på dygnets alla timmar. Vi anpassar oss efter kundernas behov och försöker att bistå er med våra städtjänster på tider som känns bra för just er. Vi vet att ibland kanske eftermiddagar eller helger passar bättre för er. Då kan vi bistå er med detta med städ just sådana dagar och tider. Detta att vi vill passa in för alla har varit ett uppskattat inslag i vårt företag och det glädjer oss.

Städfirman i Piteå

Vi är den flexibla städfirman som levererar städtjänster i Piteå med omnejd. Vi har duktig personal som utbildas kontinuerligt för att möta de allt störra kraven som idag finns inom städning. Vi vill kunna möta den ökade efterfrågan på bästa tänkbara sätt. Vi ser bara möjligheter och inte hinder i vårt sätt att arbeta. Rut för de som är berättigad till det drar vi direkt på fakturan.Vi jobbar bredd både mot privatpersoner och självklart även företag. Vi får många frågor om vad vi jobbar med inom just städning. Det enkla svaret blir då egentligen allt som tex.

  • Flyttstädning
  • Kontorsstädning
  • Städning
  • Dödsbostädning
  • Dödsbotömning
  • Fönsterputsning
  • Visningsstädning
  • Sluttstädning
  • Byggstädning

Sen har vi självklart fler tjänster inom städservice som gör att vi är en komplett fullservice firma inom städningen.

Vi har olika priser för olika tjänster. Vid flyttstädning i Piteå tex så baseras priset på enbart kvm ytan + eventuella biytor eller tillägg som då kan vara garage, altan, balkong, förråd osv. Priset gäller självklart ”normalt smutsat objekt”. Meddela vid offertförfrågan om det finns speciella tillägg så får du rätt pris direkt.

Vi vet att det kan finnas mycket frågor som våra framtida kunder kan bära på. Då är det bara att ni kontaktar oss så skall ni inom några minuter ha svar på allt det ni funderar på. Vi har bemannad kundtjänst dygnets alla timmar och alla dagar i veckan. Det är alltid kul att kunna bemöta kundernas behov och ge svar på era funderingar. Så tveka inte att kontakta oss då ni inte tycker att ni hittat svaren på alla era frågor.

Har du frågor eller vill ha en gratis offert så kontakta oss dygnet runt.

Städtjänster som passar alla

Alla våra tjänster skall så gott det går passa in på alla kundernas behov. Jourstädningar även på obekväma dagar och tider kan vi leverera. Vi välkomnar såklart även studenter och seniorer och företag och inte minst föreningar. Så vill ni anlita oss så är ni varmt välkomna att boka in era städtjänster.

Generösa öppettider

Kontakta oss dygnet runt

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67