Städning efter festen

Städning efter festen

Städning efter festen känns skönt att boka. Att vakna efter en trevlig fest och sen se all röra är inte kul. Det är här vi kommer in som städfirma. Genom årtionden har vi fixat allt efter festen. Testa att anlita oss för din skull.

Städning efter fest

Städning efter fest är alla förunnat. Hur jobbigt är det inte att tvingas städa efter en trevlig kväll. Kanske blev det ett par glas också, samt att ni känner er trög efter festligheterna. Genom åren har vi städat många olika lokaler. Kan vara att man gifter sig, eller att hela släkten inte ryms i er bostad. Firmafest i en lokal där alla ryms.

Anledningen till att ni kontaktar oss spelar ingen roll. Alla är lika välkomna att boka oss för sin städning.

Prisvärd städningar efter fest

Prisvärd städning efter fest är för oss en självklarhet. Alla vet väl i dagsläget om Rut. Regeringen har möjliggjort att man enbart betalar halva arbetskostnaden. Detta tillsammans med våra redan låga priser gör att det blir billigt.

Vad kostar städningen

Vad kostar städningen frågar många. Priset får du antingen per timme eller fast pris. Helt enkelt det som blir förmånligast för kunden. Beskriv vad ni vill ha gjort efter festen. Skall vi diska och köra bort skräp.

För att ni skall få ett rättvist pris, så är det viktigt att ni beskriver utförligt vad ni vill ha hjälp med.

Hur bokar jag städfirma efter en fest i lokalen

Hur bokar jag städfirma efter en fest i lokalen kanske du undrar. Smidigast är genom vår hemsida. Via hemsidan får du svar dygnet runt. E-posta oss direkt eller använd formulären. När ni kontaktar oss så har ni svar inom ett par minuter.

Är det rut på feststädning

Är det rut feststädning undrar många. För att rut skall gälla så skall jobbet utföras i er bostad. Så med andra ord så inget rut på dessa uppdrag.